Política de privacitat

I. Qui és el responsable de recollir, tractar i cedir les seves dades personals?

RAGO APLICACIONES TÉCNICAS SL
NIF: B57799116
Dir. Postal: Rambla Rei en Jaume, 14. 1r. 07500. Manacor. Illes Balears
Telèfon: (+34) 971.55.28.42
Correu electrònic de contacte per a protecció de dades: <a href="mailto:ragoat1@gmail.com">ragoat1@gmail.com</a>
Assumpte: Protecció Dades

L'usuari podrà posar-se en contacte amb el nostre departament d'administració en l'adreça indicada per a qualsevol dubte o necessitat que tingués respecte de les seves dades personals.

&nbsp;

II. Amb quina finalitat tractem les seves dades personals?

La de gestionar la seva sol·licitud d'informació o pressupost a través dels nostres formularis de contacte.
&nbsp;
Amb les seves dades personals, en cap moment es realitzaràn decisions automatitzades ni s'elaboraran perfils.

&nbsp;

III. Quina és la legitimació per al tractament de les seves dades personals?

La base legal per al tractament de les seves dades, és la remissió que ens ha fet de les mateixes en activar la casella d'haver llegit, acceptat i entès la nostra política de privacitat per gestionar les seves peticions d'informació a través dels formularis de contacte i / o pressupost.

&nbsp;

IV. Per quant de temps conservarem les seves dades personals?

Les dades personals que ens proporciona es conservaran mentre no se sol·liciti la seva supressió per l'interessat o bé mentre els necessitem per raons administratives, comptables o fiscals segons la norma que ens habilita per a això.

&nbsp;

V. Qui té accés a les seves dades personals?

No està previst cedir les dades recollides a través de la web a tercers, excepte en els casos que així es requereixi d'acord amb l'obligació vigent en cada moment per atendre les nostres obligacions amb l'administració pública o atendre els requeriments de les Forces i Cossos de seguretat de l'Estat i organismes judicials.

VI Quins són els seus drets com a usuaris?

Qualsevol persona té dret a obtenir confirmació sobre si estem tractant dades personals que els concerneixin, o no. Les persones interessades tenen dret a:

• conèixer per a què s'utilitzen les seves dades i el termini de conservació de les mateixos, saber si es prenen decisions automatitzades o s'elaboren perfils i les seves conseqüències (veure apartat finalitat)
• presentar una reclamació davant l'Agència Espanyola de Protecció de Dades <a href="https://www.agpd.es/">www.agpd.es</a> si entenen que estem vulnerant els seus drets.
• accedir a les seves dades personals, així com a sol·licitar la rectificació de les dades inexactes o incompletes
• sol·licitar la seva supressió quan, entre d'altres motius, les dades ja no siguin necessaris per als fins que van ser recollides o s'hagin oposat al tractament dels mateixos, sigui a causa de tractaments il·lícit o es revoqui el seu consentiment.
• sol·licitar la limitació del tractament de les seves dades, en aquest cas únicament les conservarem per a l'exercici o la defensa de reclamacions.
• Sol·licitar la portabilitat de les seves dades a altres proveïdors de servei, sempre que sigui tècnicament possible.
• En determinades circumstàncies, com quan el tractament té per objecte el màrqueting directe, i per motius relacionats amb la seva situació particular, a oposar-se al tractament de les seves dades, en aquests casos deixarem de tractar les dades, excepte per motius legítims imperiosos, o el exercici o la defensa de possibles reclamacions.

&nbsp;

VII Baixa en el servei d'enviament de comunicacions.

Per donar-se de baixa de l'enviament de les nostres comunicacions, n'hi ha prou que es posi en contacte amb nosaltres per correu electrònic a l'adreça habilitada en l'apartat de 'responsable del tractament'.

&nbsp;

VIII Ús de galetes

La nostra web pot utilitzar galetes per ajudar a proporcionar-li una bona experiencia quan navega, pot obtenir més informació sobre les nostres galetes en aquest enllaç <a href="/ca/us-de-galetes" target="_blank">política de cookies</a>

&nbsp;

&nbsp;