Qui som

<strong>RAGO&nbsp;APLICACIONES TÉCNICAS, S.L</strong>., &nbsp;és una&nbsp;empresa, jove, promoguda per un equip de professionals altament experimentats i qualificats amd la&nbsp;<strong>missió </strong>de ser la pionera a Balears en dedicar-se, com a principal activitat a l'aplicació de Poliureas i altres solucions tècniques.

El nostre objectiu és donar la millor solució possible de les existents al mercat, a la necessitat creada per la climatologia balear: la reducció de les humitats en tot tipus de superfícies i construccions.

VISIÓ: al llarg dels anys, ens hem adonat que hi ha moltes preteses solucions per&nbsp;tractar les humitats, però cap ho ha aconseguit&nbsp;l'objectiu de manera definitiva. Superar les exigències dels nostres clients i cobrir les seves necessitats reals, utilitzant processos d'avantguarda i tencnológicamente innovadors que respectin el medi ambient, és el nostre objectiu i la nostra manera de contribuir al desenvolupament de la nostra societat.

VALORS:<strong> RAGO&nbsp;APLICACIONS TÈCNIQUES, SL</strong>, ha estat creada pensant en el client. Les necessitats dels nostres clients són les nostres necessitats, la nostra prioritat. Treballant en equip, entenem al client i amb la nostra recerca proactiva de solucions, basant-nos en les competències del nostre capital humà, el del nostres subministradors y&nbsp;les alternatives que garanteixen la qualitat dels nostres serveis. La nostra orientació cap a un servei de qualitat total és la nostra diferència.